Mees: äralõigatud peenis muutis mu seksielu paremaks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alasti mees
Alasti mees Foto: AFP / Scanpix

20 aastat tagasi lõikas John Wayne Bobbitti naine Lorena otsast mehe peenise, kui viimane purjuspäi koju tuli, ja viskas selle sõidu pealt autoaknast välja.

Olgu. Naine oli mehe peale pahane. Ikka juhtub. Õnneks võttis ta lõpuks mõistuse pähe, helistas kiirabisse ja ütles, kuhu ta amputeeritud organi viskas, misjärel toimetati see jääkastis haiglasse, kus peenis ja omanik üheksatunnise operatsiooni vältel teineteisega taas ühendati.

Tollal ütlesid arstid Bobbittile, et ta ei saa enam kunagi seksida, sest peenisele osaks saanud vigastused olid liiga tõsised. Aga säh sulle! Mees sai oma peenisega kuulsaks ja saab nüüd uhkustada sellega, et on pärast operatsiooni ligikaudu 70 naisega maganud. Bobbitt ise arvab, et ilmselt tahavadki osad naised kelkida sellega, et on temaga maganud.

Bobbitt tunnistab, et ei oleks tahtnud kogu seda valu läbi elada, aga tema kuulus peenis on avanud tema jaoks võimalusi, mida ta varem poleks osanud ettegi kujutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles