Disney kaotab filmiga «The Lone Ranger» 190 miljonit dollarit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp ja Armie Hammer filmis «The Lone Ranger»
Johnny Depp ja Armie Hammer filmis «The Lone Ranger» Foto: SCANPIX

Disney suure-eelarveline vestern «The Lone Ranger» on kinodes põrunud ning arvatakse, et stuudio võib kaotada sellega kuni 190 miljonit dollarit.

1950ndate telesarjal põhinev seiklusfilm, mille peaosades on Johnny Depp ja Armie Hammer, läks maksma 250 miljonit dollarit ning lisaks 175 miljonit turundamisele, vahendab Contactmusic. Publikuhuvi on jäänud aga leigeks ning linateos teenis Ameerikas avanädalavahetusel kõigest 49 miljonit dollarit. Ka mujal maailmas polnud kassatulud kiita.

Filmi võrreldakse Disney 2012. aasta suure põrumisega «John Carter», mille tegemine maksis 250 miljonit dollarit ja millega kompanii kaotas 200 miljonit.

Analüütikute hinnangul teenib film üle maailma kinodes lõpuks kokku 275 miljonit dollarit. Seda on väga vähe, arvestades, et viimane «Kariibi mere piraatide» film teenis 2011. aastal kokku miljard dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles