Uhked superautod - Lamborghinid, Lotused, Porsched - jõudsid Tallinna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, 31. juulil jõudsid Tallinnasse Põhjamaade 60 kõige luksuslikumat sportautot.

Sportautode koguvõimsuseks on üle 20 000 hobujõu ning kogumaksumuseks ligi 10 miljonit eurot.

Lamborghini Tallinna ja Triobeti eestvedamisel korraldatava Gran Turismo Baltica 2013 raames kogunevad Skandinaavia ihaldusväärseimate autode omanikud Pärnusse, et oma võimeid proovile panna nii Audrus asuval Auto24 ringrajal kui Triobeti pokkeriturniiril.

Gran Turismole on registreerunud arvukad Bentleyid, McLarenid, Lotused, Lamborghinid, Ferrarid ja mitmed teised superautod. Näiteks ilmuvad tuleval nädalal Tallinna ja Pärnu tänavatele üle 300 000 euro maksvad Lamborghini Aventadorid, mille 6,5 L V12 mootorid toodavad üle 700 hobujõu, kiirendades 0-100 km/h 2,9 sekundiga; 6L W12 mootoriga  Bentley Continental GTd ning inglaste uhkus - McLaren MP4. Samuti rariteetne Lotus Esprit V8 GT, üle maailma vaid 172s eksemplaris toodetud Lamborghini Gallardo Superleggera, 300s eksemplaris toodetud Audi R8 GT jpt.

Huvilised saavad autosid uudistada täna, 31. juulil orienteeruvalt ajavahemikus kell 10.00-12.00 Tallinnas Kochi Aitade juures aadressil Lootsi 10 ning sama päeva pärastlõunal Pärnus, kui orienteeruvalt kell 14.00 supersportautode kolonn Tallinna maanteed pidi linna siseneb.

Edasi jäävad autod huvilistele uudistamiseks hotelli Strand ette.

Sündmus kestab Pärnus kuni 4. augustini, kui sõidetakse tagasi Tallinna ning sealt edasi koduriikidesse. 

Vaata galeriid!




 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles