«Braavo!» võitis ülekaalukalt Jürgen Fogel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Fogel
Jürgen Fogel Foto: Liis Treimann

Pühapäevases Kanal 2 säravas saates «Braavo!» võistlesid Nele-Liis Vaiksoo, Jürgen Fogel, Reet Linna, Mart Sander ja Peeter Simm.

Esimeses ülesandes pidid osalised pimesi kombates ära tundma külgkorviga krossimootorratta ning sellega said hakkama mehed.

Marilyn Monroeks maskeeritud Vilja Savisaare tundis pildi pealt ära Reet.

Jürgen arvas ainukesena ära, et vee põhja ei vaju purk suhkruvaba joogiga. Teised karastusjoogid uppusid suurema suhkrusisalduse tõttu.

Nüüd näidati külalistele kuulsuste pilte ning nad pidid need õiges järjekorras ritta seadma. Enim sai õigesti Mart.

Järgmiseks proovis Roman Tsherkesov ületada Eesti rekordit vee all hinge kinni hoidmises ning saatkülalised pidid arvama, kaua see aega võtab. Roman suutis ületada Eesti ja ühtlasi ka Baltikumi rekordi ajaga 7:03, mille kõige täpsemini arvas ära Jürgen.

Lapsesuu voorus sai Reet aru, et mudilased kirjeldasid tsirkust.

Kunstivoorus tuli savist voolida oma ettekujutus vabadussambast ning skulptor Simson von Seakyll hindaks parimaks Nele-Liisi.

Otsustava vooru pildimängus tundis Jürgen ära Maret Maripuu soengu ja Laine Jänese silmad ning Peeter Marina Kaljuranna suu.

Saate võitis ülekaalukalt Jürgen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles