Kas tema võiks olla meie Suvepiiga 2013!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aeg on hakata suvele joont alla tõmbama ja välja valida Suvepiiga 2013! Üks kandidaatidest on juuksuri ja jumestajana tegutsev kaunitar Kristin Aarma (22).

Kristin osales ka juulis Pärnus toimunud Suvepiiga valimistel, kuid jäi kahjuks tiitlita. See neiut ei kurvasta ning nüüd on ta valmis kandideerima Elu24 suvepiiga tiitlile.

Kaunitar on osalenud moeetendustel: Ilumess Ilu sõnum 2012 (Met Jeans); Kriss Sooniku ja Marc&Andre rannariiete kollektsiooni esitlus; CHANGE pesushow’d; Teksades rinnavähi vastu 2013 (LaPerla pesushow) jne.

Fotosessioonidel: Beatrice Mass Modelnet OÜ; MXM Studio ja Mirjam Veisner ning reklaamikampaaniates Triobet; Moller Auto ja  StreetRace.

Kristini strateegilised näitajad: rinnaümbermõõt 88; taljeümbermõõt 72; puusaümbermõõt 96

Tööd: Juuksurialased õpingud; jumestustööd Revaalia Ilusalongis ja Fotogeen fotostuudios; soengutööd lounge Bibabo; esinemised klubiüritustel naguTeater; Deja Vu, jne.

Kristin on osalenud ka Hiinas toimunud missivõistlustel:

"Miss Bikini International 2010" (Miss Estonia / Title – Miss Disco Princess)

"Miss All Nations 2011" (Miss Estonia / Title – Miss Tourism Ambassador)

Kas Kristin võiks olla sinu arvates meie Suvepiiga 2013 tiitli vääriline?

Vaata pilte!

Juhul, kui sul on välja panna parem kandidaat, siis saada meile tema pilt (pildid) koos lühitutvustusega meilile toimetus@elu24.ee, märksõnaks SUVEPIIGA ning me lisame ta meie võistlustulle.

 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles