Busta Rhymesi Tallinna kontserdil astuvad üles ka MC Spliff Star ja DJ Scratchator

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Busta Rhymes
Busta Rhymes Foto: AP / Scanpix

Busta Rhymes'i eksklusiivsel klubikontserdil 18. mail Club Von Überblingenis astuvad Bustaga koos lavale MC Spliff Star ja DJ Scratchator.

Spliff Star ehk Busta Rhymesi «parem käsi» ja kurikuulsa Flipmode Squad'i kolonel on olnud Busta toetajaks lavadel üle maailma.

Üheskoos on esinetud miljonite möllavate fännide ees ja oma koomilise karismaga on ta muutnud unustamatuks videod lugudele «Pass the Courvoisier», «Make it Clap», «Touch it» jpt.

Samuti on Spliff Star koostööd teinud selliste staaridega nagu Sean Paul ja Mariah Carey.  Hetkel tegeleb mees oma enda plaadi «About Time» välja andmisega.

DJ Scratchator on andekas ja suurte kogemustega DJ, kes on plaate keerutanud juba üle 20 aasta. Ta on Busta Rhymesi ja Flipmode Squadi ametlik DJ. Koos on hullutatud fänne üle maailma aastaid ning lisaks on ta üles astunud selliste suurkujudega nagu Ziggy Marley, P.Diddy, Lauryn Hill ja Tribe Called Quest.

Õhtu peaesinejat soojendab Eesti oma hip-hopi legend, vaieldamatult Eesti parim riimimeister ja lavalt publikusse toorest jõudu kiirgav Genka. Henry Kõrvits ehk Genka on kahe Eesti suurema hip-hop grupi Toe Tag ja A-Rühm põhiliige.

Teiseks soojendajaks on tuntud Eesti hip-hop duo Stupid F & Hash, mis esitleb oma uue projektiga Element uut albumit « Alumiinium LP». Külalistena kaasa tegemas Kadri Voorand (džässvokalist), JOC (Def Räädu), Cool D, MC More, Vorr Poksjorr (RLV Massive) ja teised.

BUSTA RHYMESI ÜLESKUTSET TALLINNA KONTSERDI KÜLASTAJATELE VAATA SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles