Titaanide heitlus: strippar Marco pureles taksikoeraga

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taksikoer. Pildil kujutatud koer pole sündmusega seotud.
Taksikoer. Pildil kujutatud koer pole sündmusega seotud. Foto: Wikipedia.org

Esmaspäeva hommikul kell kaheksa leidis Tartus Annelinnas aset liikidevaheline konflikt: võitlesid strippar Marco Tasane ja tundmatuks jääda sooviv taksikoer.


Jutustab pealnägija, Annelinnas elav proua Marju:

«Nägin, kuidas Marco läks mööda tänavat. Siis ilmus kusagilt taksikoer ja ründas teda. Koer ärritus Marcot nähes ja hakkas tema peale haukuma ning näitas hambaid. Selle peale Marco vihastas, mina ei tea miks. Võib-olla oli tal halb tuju. Marco kaitses end jalaga koera lüües.»

Sel hetkel sekkus võitlusesse taksikoera poolel viimase peremees. «Siis ütles peremees paar sõna, ma ei tea, kas koerale või Marcole ja Marco lükkas teda, nii et peremees, kolmekümnendates aastates mees kukkus. Marco lükkas selle peremehe täitsa nagu pikali maha! Ja siis vist Marco pani talle tohlaka ka,» kirjeldab Marju.

Selle võttega kehtestas vapper strippar lahingutandril oma ülekaalu, hoolimata sellest, et jõuvahekorrad olid 1:2 tema kahjuks. Vastane, nagu öeldakse, kandis kaotusi elavjõus ja tehnikas.

«Mina nägin seda kõike oma aknast,» räägib pealnägija Marju. «Vaatepilt oli nii põnev, et ma ei jõudnud isegi fotoaparaati tuua.»

Olles saavutanud füüsilise ülemvõimu, asus Marco rünnakule ideoloogiarindel. Marju kirjelduse järgi noomis ta taksi peremees, et see oma looma oheliku otsas ei hoia ja lisas: «Sellised sittujad tuleks kõik ära hävitada!»

Pealnägija sõnul oli Marco kogu intsidendist äärmiselt häiritud, lausa vihane. Teda ärritas, et tundmatu taksikoer segas teda, just reisilt saabunud tantsukunstnikku rahulikult hommikul jalutamast.

«Ma ei oska öelda, kes siin süüdi on. Ei tea, miks taks ärritus. Marco käitus ääretult agressiivselt, mina ei ole teda kunagi sellisena näinud. Ja ma näen teda siin Annelinnas sageli ja tavaliselt käitub ta viisakalt,» ütleb Marju.

«Eks tal ole oma kostüümipead ja pildistamised maja ees ja mõnikord on ka politsei kutsutud talle, aga sellist asja pole minu silmad veel näinud. Politsei pole kunagi trahvi teinud talle, ju siis ei ole see lärm nii suur olnud,» lõpetab Marju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles