Täna õhtul näeb Forum Cinemas ekraanidel Robbie Williamsit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robbie Williams
Robbie Williams Foto: PA Wire

Popstaar Robbie Williams annab täna õhtul üle kolme aasta kontserdi ja seda saab otseülekandena jälgida kogu Euroopas.


Robbie Williamsi

comeback

leiab aset täna õhtul Londonis BBC Electric Prom 2009 nimelise kontsertsarja raames. Viimse kohani läbimüüdud kontserti on kõigil superstaari loomingu austajatel võimalik otseülekande vahendusel nautida Forum Cinemas kinode Coca-Cola Plaza (Tallinn), Ekraan (Tartu) ja Astri (Narva) ekraanidel.

Euroopa kõigi aegade suurimat HD Live kontsertprojekti saab jälgida üle 200 kinoekraanil Euroopa 23 riigis. Kontserdil kõlavad uhiuued lood mehe vastvalminud kauamängivalt «Reality Killed a Video Star» ja miljonite poolt palavalt armastatud edetabelite superhitid. Robbie Wiliamsit saadab laval lisaks täiskoosseisulisele ansamblile puhk- ja keelpilliorkester.

«Meil on ülimalt hea meel pakkuda muusikahuvilistele ainukordset võimalust külastada välja müüdud kontserti kodumaalt lahkumata ja nautida ühe maailma suurima popstaari naasmist muusikaareenile mugavast kinosaalist justnagu VIP-loožist,» ütles Forum Cinemas linastusjuht Rein Palosaar.

Kontserdi otseülekanne algab 21.30 meie aja järgi. Williams astub lavale kell 22.00 ja pakub muusikaelamust ligi kahe tunni jagu, pilet maksab 275 krooni. Piletid on müügil Forum Cinemas internetipoes aadressil www.forumcinemas.ee/robbiewilliams ja Forum Cinemas kinode piletikassades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles