Kiisu-Kätlin murdis soome poisi südame

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Big Brother - Soome realityshow, kus osaleb ka Eestist pärit kaunitar Kätlin.
Big Brother - Soome realityshow, kus osaleb ka Eestist pärit kaunitar Kätlin. Foto: Marko Tubli
Armas Kiisu-Kätlin (Kätlin Laas, 22), kes vapra Eesti neiuna lööb laineid Soome tõsielusaates Big Brother, murdis saates oma kirgliku austaja, Sami südame. 

Juba nädalaid kestab populaarses Soome reality shows Big Brother ühe kuuma armupaari vägikaika vedamine. Üksteist on leidnud soome poiss Sami ja eesti neiu Kätlin. Esimesena näitas oma tundeid välja just noormees ning lõpuks sulas jää ka blondi maarjamaa kaunitari südames, pajatas Elu24.ee`le hetkel Soomes töötav reporter Marko Tubli. 

Kuid tänaseks on Kätlin armsa Sami oma südamest pühkinud ning otsustanud, et nende vahel saab olla vaid tugev sõprus ning mitte midagi enamat. Peamiseks põhjuseks on Kiisu-Kätlini sõnul noormehe flirtimine ning magamine seriaali teiste naistega.

Esimeseks suuremaks tüliks oligi Sami ja nüüdseks juba majast lahkunud, Justiina vaheline seks. Eelmisel nädal saatis solvunud noormes ka meie Kätlini paradiisi poolelt slummi poolele elama ning see ajas neiu loomulikult veelgi rohkem marru.  

Möödunud nädalal toimus paradiisi poole peal ka äge õllefestivali Oktoberfest tähistamine ning ohtra alkoholi pruukimise tagajärjel pääsesid nii mõnegi mehe keelepaelad valla. Eriliselt hiilgas sellega aga just masenduses Sami. 

Armupiinades noormees tunnistas teistele mängijatele, et pole siiani Kätlinist üle saanud. «Olen kurb, kuna Kätlin ei taha mind enam, ta murdis mu südame.» 

Kuid hoolimata oma hinge närivast igatsusest jätkas Sami oma tavalist käitumismustrit ning suudles ja flirtis ohjeldamatult kõigi sarja teiste naisosalistega. Magama minnes haaras ta kaissu ning miilustas Sarannaga.

See, mis tunded möllavad hetkel Kätlini südames, jääb esialgu saladuseks, kuna neiu kordab vaid üht: «Minu ja Sami vahel saab olla vaid tõeline sõprus ning mitte midagi muud.»

Kuid noormehe pilgust võivad vaatajad välja lugeda nii mõndagi. Nimelt jälgib Sami tähelepanelikult kõiki Kätlini tegemisi. Näiteks nädalavahetusel tõmbas ta närviliselt suitsu sel ajal, kui Kätlin õues kõikide nähes pesemas käis.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles