Kodumaise Playboy peibutiseks on USA aasta Playmate

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juulikuu kaanestaar Kristiina Štern
Juulikuu kaanestaar Kristiina Štern Foto: Egert Kamenik / Playboy Eesti

Täna üle Eesti poelettidele jõudnud juuli Playboy kaanel on kuum suvetüdruk - Rakverest pärit Kristiina.

Lisaks Kristiina seksikale fotoseeriale pakub silmarõõmu hiljuti Eestis Playboy uue pidudesarja avanud Vene topless-DJ AFFecta paljastav pildiseeria ning tõeline kompvek - Ameerika Ühendriikide tänavune aasta Playmate Jayde Nicole.

Playboyle andis seekord mahuka intervjuu joonisfilmiguru Priit Pärn, kes pälvis mainekal animafestivalil elutööpreemia.

Pärn räägib, kuidas ta kihlveo peale suusatama hakkas ja kas talle silmapiiril ka mantlipärijat paistab.

Playboy 20 küsimusele vastas Kanal 2 uudistemagasini «Reporter» saatejuht ja rallimees Olaf Suuder, kes võtab teletööd kui näitlemist.

Olaf tunnistab, et kui arstiõpingud poleks pooleli jäänud, töötaks ta praegu ehk hoopis traumatoloogina.

Värske Playboy spekuleerib, mis võiks juhtuda siis, kui mõned asjad oleks Eestis teisiti. Näiteks, kui Eestil oleks naispresident või kui Eestis kaoks ühel hetkel internet.

Kuhu on kadunud Eesti väikesed õlletootjad? Suurte õlletehaste kõrval on Euroopas üha popimad tillukesed pruulikojad, kes mitmekesistavad õllevalikut. Playboy otsib vastust küsimusele, miks viimaseid Eestis nii vähe on.

Naha- ja suguhaiguste arst doktor Airi Põder tõdeb terviselehekülgedel, et haigused allpool naba on muutumas üha salakavalamaks - lausa nii, et neile jälile jõudminegi on raske.

Liis Kängsepp tõdeb oma reisiloos, et kord Rio de Janeirosse sattunu jääb seda lummavat linna alati taga igatsema. Reisilugu annab ka häid vihjeid, mida Rios teha ja vaadata.

Seekordse novelli kirjutas Playboyle kirjanik ja Tallinna Linnavolikogu liige Maimu Berg.

Oma soovitusi suvisteks reisi-, toidu- ja muusikavalikuteks jagab värskes ajakirjanumbris poliitik Raivo Järvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles