Marek Lindmaa heaujumine lõpeb Vilsandil koos Jaan Tättega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindmaa vees
Lindmaa vees Foto: TV3

Marek Lindmaa võtab tänastes «Seitsmestes uudistes» ette viimase heaujumise-retke. Ligi kolm kuud väldanud üllas projekt lõpeb Vilsandil, kus Lindmaad tervitab Jaan Tätte.

Laste ja Noorte Kriisiprogrammi toetuseks algatatud heaujumine on jõudmas lõpusirgele. Marek Lindmaa on tujukaid ilmaolusid ja kohati alt vedanud tervist trotsides ujunud kaheteistkümnele saarele ning iga kilomeeter on vabatahtlike toetajate abiga saanud ka rahalise katte. Kogutud rahasumma läheb laste leinatoetuslaagrite korraldamiseks. Lindmaa on ujunud Pedassaarele, Mohnile, Kräsulile, Aegnale, Vormsile, alistatud on ka Kesselaid, Koipsi, Rammu, Allu, Seasaar, Piirissaar, Muhumaa ning Vilsandi, kus vaprat ujujat tervitas Jaan Tätte.  Linnulennult on läbitud 30 kilomeetrit.

Heaujumist toetasid Aloha Surf, T-Puhtax, üritusturundusagentuur HYPE, Butterfly Lounge, Puusepp Music OÜ, Riito Ehituse Aktsiaselts, 1Autorent, Fidelix Automaatika, Advokaadibüroo RAAVE, asja-ajaja Priit Talv ning Päästeliidu vabatahtlikud merepäästjad.

Marek Lindmaa algatatud heaujumise-projekti pidulik lõpetamine toimub juba lähiajal, mil toetajate abiga kogutud raha antakse üle Laste ja Noorte Kriisiprogrammile.

«Seitsmesed uudised» on TV3s igal õhtul kell seitse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles