Buduaari Turg toob kohale rekordarvu müüjaid ja rohkelt kodumaiseid staare

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Buduaari Turg toob kohale rekordarvu müüjaid
Buduaari Turg toob kohale rekordarvu müüjaid Foto: Buduaar

Populaarne Buduaari turg LIVE, kust ei puudu kunagi Eesti staaride koorekiht, ootab oma külastajaid juba sel reedel ja laupäeval Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses.

Rohkelt kodumaiseid staare ja luksuslikku moekaupa.

Kõigi aegade suurim  Buduaari non-stop ostupidu ootab shoppajaid juba eeloleval nädalavahetusel, 13.–14. septembril.

Kohal on suuremad moemaanid, kokku ligi nelisada müüjat. Glamuurset ostupidu juhib vabariigi tunnustatuim stilist Ženja Fokin.

Ostupeole lisab traditsiooniliselt glamuuri särav Staariturg, kuhu on end kirja pannud paljud tuntud näod ning moegurmaanid. Oma osalemisest on teada andnud laulja Jana Kask, eksmiss Laura Kõrgemäe, Tomi Rahula abikaasa Anni Rahula, näitlejanna Diana Klas,  telenägu Kati Toots, glamuursete šampanjade turundusjuht Evely Ventsli, ilmatüdruk Grete Klein, lauljatar Grete Paia, näitlejatar Marilyn Jurman, lauljanna Merlyn Uusküla, modellid Marilin Kaareste, Breth  ja Keith Tootsi ja paljud teised.

Kohal on ka varasemast pikem nimekiri Eesti disainereid ning pealinna paremaid butiike, teiste seas armastatud kaubamärgid NYMF, Hekatebianca, Diana Kurves, Tallinn Dolls, Kirill Safonov, Iris Janvier ja rahvusvahelist glamuuri esindavad Waggon Paris, Alexander Butiik, Don&Donna, MET ning teised pealinna mainekad moebutiigid.

Lisaks on Buduaari Turul esindatud ka eestlannade poolt armastatud internetibutiigid Pretty Woman ja Grestore ning tuntud kaubamärgid White Glo, Good Hair Day, Halens, Boost, Euronics, Pagaripoisid, Joik jpt.

Mugavused noortele emadele

Oleme teinud shoppamise mugavaks ka väikeste laste emadele: kärud on soovi korral võimalik jätta käruparklasse ning üle kolmeaastaseid ootab lisameelelahutus – kahepäevane professionaalne Buduaari lasteaed, mis võimaldab emmedel muretult shopata.

Avamis- ja piletiinfo

Buduaari turg LIVE Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses saab reedel, 13. septembril avapaugu kl 12.00–14.00, mil toimub VIP-shopping, kuhu on lisaks personaalsetele kutsetele võimalik sel korral osta VIP-pilet, mis maksab 7,90 eurot. VIP shopping annab võimaluse olla esimeste ostlejate seas ja seega saada osa parimatest pakkumistest. Lisaks ootavad shoppajaid snäkid ja kosutavad joogid, moeshow'd, kus astuvad üles kaunid Yes Right Models modellid ning muud väikesed üllatused. Pileteid VIP shoppingule saab osta Buduaari kontorist või turupäeval kohapealt.

Reedel kl 14.00–21.00 on turg avatud kõigile. Laupäeval ootame külastajaid kell 10.00–18.00 ning turu viimastel tundidel kehtivad eriti soodsad pakkumised.

Turu sissepääs maksab alates 11. eluaastast naissoost külalistele €3,50 ja sisaldab värsket  Buduaari ajakirjanumbrit  ( poehind €3.90) ning kehtib kahepäevase piiramatu sissepääsuloana. Kuni 10-aastastele on sissepääs tasuta ning mehed saavad turule uudistama tulla €2 eest.

Turu ametlik afterparty toimub laupäeval ööklubis Studio, kuhu müüjad ja VIP- kutse omanikud pääsevad tasuta.

Turul toimub valdavalt arveldamine sularahas, kuid kohapeal saab kasutada pangabussi teenuseid.

Laupäeval saavad müüjad oma müümata jäänud asjad annetada heategevuseks – messipaviljoni ees ootab riideid, jalatseid, aksessuaare jms Uuskasutuskeskuse kaubik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles