Jared Leto saab uue rolli eest metsikult kiita

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jared Leto
Jared Leto Foto: SCANPIX

Üle pika aja näitlemise juurde naasnud Jared Leto film «Dallas Buyers Club» esilinastus Toronto filmifestivalil ning ta pälvis rolli eest kriitikutelt palju kiitust.

41-aastane Leto, kes on viimastel aastatel põhiliselt oma bändiga Thirty Seconds To Mars muusikat teinud ja üle maailma tuuritanud, kehastab uues draamas aidsihaiget transvestiiti Rayonit, kirjutab USA Today. Mees tunnistas, positiivne vastukaja üllatas teda.

«Ma ei oodanud seda üldse. Ma teadsin samas, et olin Rayoniga sügavalt seotud. Võtteplatsil olin alati karakteris, mis on ilmselt halb väljend, sest seda seostatakse edvistamisega. Kuid kuidas ma saaksin kõik hüljata, lõunat sööma minna ja siis «action»? Ma poleks ilmselt väga hea olnud. Oleksin ilmselt olnud klišee,» rääkis Leto.

«Viimased 48 tundi on olnud pöörased. Olen selle rolli eest saanud rohkem tundeküllast kiitust kui terve elu jooksul. Mul praegu väga lõbus. Olen kohtunud 50 kuni 100 ajakirjanikuga. See pole enam töö. Me saame kokku ja tähistame,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles