«Kättemaksukontori» uus hooaeg toob plahvatuse!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kättemaksukontor»
«Kättemaksukontor» Foto: promo

Kodumaise krimikomöödia «Kättemaksukontor» uus hooaeg algab TV3s täna õhtul looga «Absoluutne võim», kus esmakordselt ilmub vaatajate ette sarja uus peategelane ning oodata on plahvatust!

Stsenarist Mihkel Ulmani poolt läbi kahe osa kirjutatud kümnenda hooaja algus tõotab jätkuvat põnevust, sest värskete seikluste kõrval pakub televaatajatele kindlasti huvi ka uus peategelane Freya Narvik.

Elina Reinoldi kehastatav Freya on Frida õde, kes soovib Kättemaksukontori sulgeda, kuid siis juhtub midagi, mis paneb füüsikaharidusega daami vähemalt esialgu ümber mõtlema.

Veel enam - endalegi märkamatult haarab detektiivitöö Freya jäägitult ning varsti märkavad Marion (Kadri Adamson)  ja Häidi (Elina Pähklimägi), et Fridas ja Freyas on palju ühist.

«Kättemaksukontori» avaloos on mängus mõrvar ning oodata on plahvatust, mille kavandamine, läbiviimine ja filmimine oli sarja võttegrupile omaette pähkliks.

«Kättemaksukontor» alustab uut hooaega TV3s täna kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles