Evelyn Sepp ja Alar Pink miilustasid Kuldma stuudios

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Staarpoliitik ja Tallinna tuntuim peoloom Evelyn Sepp ja Tallinna linnavalitsuse endine nõunik Alar Pink miilustasid nädalavahetusel moekunstnik Kuldma stuudios
Staarpoliitik ja Tallinna tuntuim peoloom Evelyn Sepp ja Tallinna linnavalitsuse endine nõunik Alar Pink miilustasid nädalavahetusel moekunstnik Kuldma stuudios Foto: Lugejapilt
Staarpoliitik Evelyn Sepp (36) ei saa üle ega ümber Tallinna linnavolikogu endisest nõunikust, magusa naeratusega Alar Pingist (33), vahendab Kroonika.

Evelyn ja Alar nautisid teineteise seltskonda ja head veini moekunstnik Katrin Kuldma stuudios meesteülikondade kollektsiooni Amanjeda esitlusel. Sealt suundus paarike Solarise Keskusse restorani Vapiano, kus kudrutati poole kaheteistkümneni öösel. Evelyn ja Alar lahkusid restoranist külg külje kõrval lõbusas tujus.

See polnud Evelyni ja Alari esimene kohting. Juulis veetsid nad mõnusa pärastlõuna tennisematši jälgides. Seltskonnas räägitakse, et Evelyni ja Alari suhe sai alguse Edgar Savisaare Hundisilma talus peetud jaanipeol, kust nad käsikäes olevat lahkunud.

Vaata pildigaleriid tuvikeste meeleolukast õhtust! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles