Maag Hannes Vanaküla: Nastjast on tehtud Eesti peanõid

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selgeltnägijad Nastja ja Hannes Vanaküla
Selgeltnägijad Nastja ja Hannes Vanaküla Foto: elu24.ee
Täna õhtul jõuab «Selgeltnägijate tuleproov» rabava lõpplahenduseni. Elu24.ee uuris eelmisel aastal saates osalenud maag Hannes Vanakülalt, mida arvab tema eesti nõidadest ning keda ennustab saate võitjaks.

Hannes, kes võidab saate? 

Kui nüüd ennustada, kes võidab selle saate, siis ma lähtun vandenõuteoreetiku seisukohast.

Me kõik teame, et usk on inimese lahutamatu osa. Mida inimene ei suuda välismaailmast teadvustada, selle asendab usuga. Usk ei ole ainult kristlus. Inimene võib uskuda ka raha võimu.

Eestlane üldreeglina usub nõida. See tähendab, et kui inimesel on probleem, siis ta pöördub selle poole, kellesse või millesse usub. Manipulaatorid kasutavad seda reeglit osavalt ära.

Kas seda tehti ka «Selgeltnägijate tuleproovis»?

Jah, seda tehti ka loomulikult esimeses nõidade tuleproovis. Loodi Nastja kujul peanõid. Rahval tekkis usk Nastjasse. Nüüd saavad manipulaatorid Nastja suu läbi saata inimestele endale kasulikke käske. Inimesed kuuletuvad automaatselt kõige vingemale, paremale.

Mis selles halba on?

Aga meile on antud füüsiline keha. Sellel on oma teadvus. Kui inimene allub endast madalamal arengutasemel olevale inimesele, siis tekib ta kehas vihareaktsioon. See on ka põhjus, miks paljud usklikud on vaenulikud ja kättemaksuhimulised. Nad alluvad madalamale maailmakirjeldusele kui nende enda oma, mis on elu jooksul välja kujunenud kogemuste põhjal.

Nüüd on vaja manipulaatoritel inimeste viha suunata kellegi teise nõia peale. Kui nad seda ei tee, siis võib inimeste usk Nastjasse kaduda. Nastja armastus võib muutuda Nastja vihkamiseks.

Mis on manipulaatorite eesmärk?

Ja nüüd jälgides manipulaatorite eesmärki, siis selleks sobib hästi «Ants». Juba praegu on inimeste hoiak temasse negatiivne. Selleks, et protsess käivituks, on vaja «Ants» tõsta Nastjaga ühele pulgale. Ühesõnaga teha võitjaks.

Aga nõiana ma näen energiapildis mingit uut energiapalli. Ma kutsun seda X-faktoriks. Kui võidab X-faktor, siis ma ei oska ennustada, mis juhtuma hakkab.

Aga eks saade näitab, kumb võidab - kas vana maailmakord või uus.

Juba täna õhtul selgub Kanal 2 hittsaate «Selgeltnägijate tuleproov» võitja. Finaalis võistlevad 100 000 krooni nimel Kristi, Sergei ja Tarmo. Lisaks saab üks varem välja langenud osaleja võimaluse «musta hobusena» finaali pääseda ja saatesari võita.

Äärmiselt pingeline ja üllatusterohke finaalsaade jõuab Kanal 2 eetrisse täna õhtul kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles