Selgeltnägija Kristi: toimunu oli täiesti ainulaadne

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 selle hooaja hittsaate "Selgeltnägijate tuleproov" finaali salvestus Maakri tänaval 16.11.09 - Kas veri või mahl, proovib Kristi
Kanal 2 selle hooaja hittsaate "Selgeltnägijate tuleproov" finaali salvestus Maakri tänaval 16.11.09 - Kas veri või mahl, proovib Kristi Foto: Karli Saul

Pärast «Selgeltnägijate tuleproovi» finaalvõistlust tunnistas Kristi Kanal 2 reporter Urmole, et lahendus ei kurvasta teda üldse - kõik lõppvõistlejad olid võrdsed ja liikumispuudega lapsed väärivad võidusummat kõige enam.

«Ootasin midagi enamat, keegi meist oleks siiski võinud kasvõi ühe ülesande lahendada, aga see, mis täna toimus, oli täiesti ainulaadne,» kommenteeris Kristi finaalsaadet.

Ta arvas, et selgeltnägijate soorituse võis ära rikkude jõudude kokkupõrge või huvide konflikt, kuid tulemus ei kurvasta teda.

«Meil kõigil oli täiesti ükskõik, kes võidab, kui päris aus olla. Olen vägagi päri annetuse osas, sest kui oleks olnud mul au seda tiitlit saada, siis oleks läinud kogu see summa annetuseks. Ma soovisin, et võidaks õiglus, ja võitiski õiglus,» rääkis Kristi.

Vaata reporter.ee videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles