ReUse Republic tähistab jõule kingikompotiga Baltika Kvartalis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ReUse Republic tähistab jõule kingikompotiga Baltika Kvartalis
ReUse Republic tähistab jõule kingikompotiga Baltika Kvartalis Foto: Kingikompott
Tänasest algab Baltika Kvartalis ettevõtmine Kingikompott, mis ühendab nii ReUse Republicu esimesed jõulupidustused, kui armastatud ürituse Moeturg.

Müügile jõuab enam kui 20 Eesti noore disaineri ainulaadne moe- ja disainilooming. Moetänava Jõululetist saab osta noorte ning memmede-taatide hingega meisterdatud loomingut ning kvartali parklast kõige rohelisemaid jõulukuuski. 

«ReUse Republicul, mil seob kokku suured ja head moebrändid ning noored disainerid, on põhjust pidada toredaid ja uhkeid jõule, sest 2009. aasta on olnud meile pöörane ja põnev,» ütles ReUse Republicu eestvedaja Mari Martin.

«Meie idee pälvis autasu konkursil «Ajujaht» ning me avasime oma esimese poenurga Baltika Kvartali Moetänaval. Nii on sümboolne tähistada jõule koos oma sõpradega just siin – pakume vaatamiseks ja müügiks hea hinnaga keskkonnasõbralikke unikaaltooteid ning üllatame kõiki ostjaid uute ökomaiustustega.»

Kingikompotiga koos toimub ka selle aasta viimane armastatud üritus Moeturg, mis toob müügile paljude disainerite loomingu.

Teiste seas osalevad Anna Axonova, Arnika Salujärv, Clothes.ee, Diana Kurves, Eveli Glinjanski, Hanna Haring, Heavymental, Janika Mägi, Kadri Tulev, Katrin Kotkas, Kerttu Silplane, Laura Pählapuu, LesPetites, Liisa Pähk, Liubov Koobas, Lucy Zarip, Luule Pakkas, MAKI, Merilin Pärn, NYMF Moestuudio, Piret Hiiemäe, Riho Luuse, Sirje Raudsepp, merilin kermas mardo, Margit Koppel, Triinu Jalakas, Martin Saar, Martin Veisman, Sille Sarapuu, Birgit Saviauk, Piret Sootla. 

Lisaks rõivastele jõuavad müügile ka ehted, näiteks Mari Martini ja Helen Sirbi disainitud vanadest vinüülplaatidest meisterdatud autoriehted. Klaasehete imelisse maailma saab sukelduda läbi Annkriss-Glass klaasitöökojas valminud autoriehete.

Noor keraamik/disainer Liisa Pähk toob müügile palju muinasjutuliselt ilusaid portselantooteid – mitte ainult serviise, vaid ka näiteks Dali loomingust inspireeritud kõrvarõngaid. 

Kodused meisterdajad Eiko ja Triinu toovad müügile asjad, millel on nägu ja tegu ning mida kodus vaja – padjapüürid ja rätikud, kui nimetada mõnda. Kõik asjad on tehtud siiditrükis ja puuvillasest Eesti materjalist.

Sirje Raudsepp meisterdab villastest kangastest, näiteks sallidest karusid – et iga kangas on erinev, on ka iga karu oma näo, iseloomu ja väljanägemisega. 

Kingikompott on osa Baltika Kvartali Jõululaadast. Moetänava Jõululetis on müügil koolinoorte, eakate ja erivajadustega inimeste hingega meisterdatud looming. Jõululaadal on avatud jõulupuhvet ja garderoob. Parklas toimub jõulukuuskede ning kalatoodete müük. Jõululaadal saab ostude eest tasuta sularahas. 

Kingikompott on avatud:

N-R 15.00–19.00

L 10.00–17.00

P 11.00–16.00

Baltika Kvartal, Veerenni 24, Tallinn 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles