Jana Kask läheb isegi poodi täismeigiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Restoranis  Number 9 suveterrassil Jana Kask live show “A Walk In The Clouds”,  kus külalised said nautida sooja suveõhtut ja kaunist linnavaadet mõnusas õhkkonnas
Restoranis Number 9 suveterrassil Jana Kask live show “A Walk In The Clouds”, kus külalised said nautida sooja suveõhtut ja kaunist linnavaadet mõnusas õhkkonnas Foto: Jelena Rudi

Lauljatar Jana Kask avalikustas, et ta ei lähe isegi poodi ilma meigita.

Jana rääkis Buduaarile, milliseid ilutooteid ta kasutab, et oma nahka ilusa ning säravana hoida.

Suvel soovitatakse kanda näole vähem meiki, kuid Jana seda soovitust järgida ei saa.

«Ma tõesti ei saa minna välja ilma meigita ja vähesest meigist mulle ei piisa. See tähendab, et isegi kui lähen poodi, peab mul viimsegi detailini läbimõeldud täismeik peal olema. Et oma nahka ilusana hoida, võtan meigi igal õhtul maha ning kasutan väga häid näohooldusvahendeid, milleks on hetkel Garnier´i näokreem ja Loreal Triple Active´i silmaümbruskreem,» rääkis Jana.

Et nahk ilusti niisutatud saaks, teeb Jana kaks korda nädalas endale ka näomaske: «Mulle sobivad väga hästi apelsini- või õunamaskid ja siis veel puhastavad näomaskid.»

Lisaks on Janal väga hea soovitus naistele, kellel oma näonahaga probleeme esineb.

«Soovitan vahendit Bye Bye Blemish – see on roosat värvi lahus, mida kantakse ööseks näo punetavatele kohtadele ja hommikuks on kõik kui imeväel kadunud,» paljastas Jana, kuidas ta oma naha kiirelt korda saab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles