Auri Hakomaa leidis töö kaudu armastuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Clazz kutsus suvisel õhtul sõbrad külla, tutvustamaks viski mitut erinevat nägu: nii näiteks pakuti mekkimiseks viskifännist restoraniomaniku Auri Hakomaa erinevatelt rändudelt pärit leide, räägiti viski ajaloost ja olemusest.
Clazz kutsus suvisel õhtul sõbrad külla, tutvustamaks viski mitut erinevat nägu: nii näiteks pakuti mekkimiseks viskifännist restoraniomaniku Auri Hakomaa erinevatelt rändudelt pärit leide, räägiti viski ajaloost ja olemusest. Foto: Toomas Tatar

Eesti edukaim restoraniärimees Auri Hakomaa, kellele kuuluvad Tallinna vanalinnas restoranid Olde Hansa ja Estlander ning jazz'i-klubi Clazz, on saanud peale lahutust Margit Härmast taas naeratuse näole.

Nimelt on juba mõnda aega Clazzi tööka juhataja Ave Oja ja Auri vahel olnud midagi enamat kui sõprus, vahendab ajakiri Kroonika.

Ave sattus Clazzi tööle konkursi kaudu, kui Clazzile otsiti juhti ning oma täpsuse, sihikindluse ja positiivsusega jäi ta silma nii Olde Hansa tiimile kui Aurile.

«Jah, see vastab tõele, oleme koos väga õnnelikud,» kinnitab praegu Šotimaal romantiliselt aega veetev paar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles