Video: naised lahendavad fläshides Tallinna probleeme

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flashivad naised võtsid Edgar Savisaare kutse vastu ja korraldavad oma aktsiooni linnavalitsuse ees.
Flashivad naised võtsid Edgar Savisaare kutse vastu ja korraldavad oma aktsiooni linnavalitsuse ees. Foto: TV3

Olukord Tallinnas on läinud nii hulluks, et naistel ei jää muud üle kui end lahti riietada. Flashime.ee koondab endas naisi, kes on otsustanud oma palja ihuga viidata Tallinna murekohtadele.

«Meie oleme naisliikumine, mille eesmärgiks on muuta Tallinn paremaks,» ütles idee autor Kirki Kubri TV3 «Seitsmestele uudistele». «Me väljendame end sellisel viisil nagu ainult naised saavad, et tõmmata Tallinna probleemidele täjelepanu.»

Kuigi Kirki Kubri on ka pesupoe Ulakas Kaunitar eestvedaja, kinnitas ta Tallinncityle, et rindade paljastamine ega ka flashime.ee lehekülg pole poega seotud ega ka osa kaupluse reklaamikampaaniast.

Seekordne fläshimine toimus Lasnamäel ja probleemiks oli naiste madal palk. Pärast pildistamist riputavad naised oma pildid veebisaidile üles ja edasine on vaataja teha. Kui teie mure ühtib nende omaga, saate naisi läbi nende kodulehe toetada. Kui toetajaid koguneb juba rohkem, lähevad asjad konkreetsemaks ja murega pöördutakse linnavalitsusse.

Vaata lähemalt TV3 videost:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles