Selgeltnägijad andsid vastuse Marjut kaks aastat piinanud küsimusele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Appi tuleb selgeltnägija
Appi tuleb selgeltnägija Foto: TV3

TV3 kodumaise müstikasarja «Appi tuleb selgeltnägija» seekordses osas uurisid tuntud selgeltnägijad Ilona Kaldre ja Aljona Orlova 2011. aasta novembris juhtunud liiklusõnnetust Mooste lähedal, milles hukkus 21-aastane Fredi.

Kuigi politsei järeldas, et poiss oli autos üksi ja põhjustas ise ränkade tagajärgedega õnnetuse, arvas tema ema Marju teisiti. Marju hoidis alles auto vraki ning leidis sealt mitmeid häirivaid vihjeid. Ta näitas, kuidas juhi iste oli sätitud lühema inimese järgi kui Fredi. Kõrvaliste oli aga sellises asendis, nagu Fredi oleks seda kasutanud. Autos oli ka võõras telefoniaku. Müstilise asjaoluna oli Marju külmkapil olnud aastaid enne õnnetust foto kohast, kus Fredi hukkus.

Ilona ja Aljona kirjeldasid enne Marjuga kohtumist foto põhjal, mis naise elus toimub. Nad ütlesid, et fotol oleval naisel on kaks last, poeg ja tütar, ning pojaga juhtus midagi - tõenäoliselt autoõnnetus. Selgeltnägijad märkisid, et sellega seoses vaevab ema süütunne, mis oli samuti õige, sest Fredi sai punase BMW kingituseks Marjult.

Selgeltnägijad nägid pildi pealt, et Marjut vaevab tõsine haigus. See oli üllatav väide, sest aasta tagasi, kui saatetiim Marjuga kohtus, oli temaga kõik korras. Nüüd aga oligi Marju ränga haiguse tagajärjel tundmatuseni muutunud.

Selgeltnägijad ütlesid õigesti ära ka õnnetuse toimumise kellaaja - see juhtus kella viie paiku õhtul. Nende väitel sõitis Fredi kellegagi kohtuma. Ilona nägi, et noormees ei surnud õnnetuspaigal. Ka see oli tõsi - Fredi oli kaheksa päeva koomas ja suri haiglas.

Ilona nägi kindlalt numbreid 0606 ja võibolla ka veel 06. Selgus, et Fredi sündis 1990. aasta 6. juunil. Selles nägid selgeltnägijad saatanlikku numbrikombinatsiooni 666. Õnnetus juhtus 20. novembril 2011. aastal.

Selgeltnägijate jaoks võttis lugu täiesti teise pöörde. Fredi sünnipäev on täis saatanlikke numbreid ja õnnetuse kuupäeva ristsumma on kaheksa ehk lõpmatuse märk. Selgeltnägijad olid veendunud, et Fredi hukkumine polnud juhus, vaid see oli tema saatus.

Selgeltnägijad ütlesid, et Marju perekond on neetud ja see algas enne sõda ning needus mõjutab eelkõige mehi. Marju oli vapustatud - tema poja surm oli tõesti viimane pikast surmade jadast. Tema lähisuguvõsas on alates 1930. aastatest enneaegse surma või õnnetuse tõttu kadunud 14 meest.

Avariipaigale viidud selgeltnägijad tunnetasid viie minutiga ära õnnetuse asjaolud. Nad näitasid täpselt ära koha, kust autost välja paiskunud Fredi leiti, mis oli eemal õnnetuspaika toodud lilledest.

Naised rääkisid oma versiooni, mis nende arvates õnnetuse põhjustas. Nende sõnul ilmus kõrvalteelt ootamatult välja hallikas auto, kus istus kaks inimest. Just selle masina pärast olevat Fredi teelt välja sõitnud. Hall auto peatus hetkeks, kuid sõitis Fredi abistamata edasi. Ilona ja Aljona olid kindlad, et Fredi oli autos üksi. Nad usuvad, et hallis autos istunud kaks inimest on kohalikud.

Marju ei kavatse uue informatsiooni põhjal midagi ette võtta. «Sain teada tõe, mis toimus ja mida ma kahtlustasin - et pole nii, nagu paberil seisab. Need inimesed peavad oma süüga elama terve elu. See oli õnnetus, nimelt ei teinud seda keegi,» sõnas Marju.

Vaata TV3 saadet allpool:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles