Siiri Sõnajalg TV3-le: kraavi visatud õde on šokis ega suuda rääkida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siiri Sõnajalg
Siiri Sõnajalg Foto: TV3

Siiri Sõnajalg, kes kolmapäeval koos õe Viiviga alkoholijoobes autojuhtimisega politseile vahele jäi, väidab, et politseinik viskas ta õe maanteekraavi.

«Ja siis nad tirisid nad ta autost välja - mitte nad, vaid tema. Teine politseinik oli ikka haritud inimene. Aga see võttis ja viskas ta maanteekraavi. Kaks korda tõukas teda. Ta on nii šokis, et ei suuda üldse rääkida,» kirjeldas Siiri TV3 «Seitsmestele uudistele».

«Meie ühiskonnas on niivõrd vääriti ja valesti käitunud, täiesti ebainimlikult... Politsei peaks olema selle jaoks, et hoida korda ja kaitsta inimesi, aga mitte neid väärkohelda,» arvas Siiri.

Lääne prefektuuri andmetel oli politseiametnikel alust arvata, et mõlemad Sõnajalad on juhtinud sõidukit alkoholijoobes, mistõttu oldi sunnitud rakendama füüsilist jõudu naise autost välja saamiseks. Naine ei kukkunud ning teda ka ei tõugatud, vaid ta püüdis igati takistada politseiametniku tegevust. Naine toimetati patrullautosse. Kuna sel hetkel näitas sõidukit juhtinud õel alkomeetrinäit samuti joovet, siis lukustasid politseinikud BMW sõiduki uksed ja toimetasid kaksikõed joobe tuvastamiseks vastavalt politseijaoskonda ja haiglasse.

TV3 «Seitsmestele uudiste» intervjuud Siiri Sõnajalaga näed täispikkuses allpool:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles