Sandra Jõgeva soovitab koduperenaistel endale orjad hankida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meestepiitsutajast kunstnik Sandra Jõgeva.
Meestepiitsutajast kunstnik Sandra Jõgeva. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees
Kunstnik Sandra Jõgeva rääkis, et tema elamises teevad tüütuid kodutöid meesorjad, kellele alasti olles põrandate küürimine rahuldust pakub.

«Koduperenaised, kellele majapidamistööd on vastumeelsed, võiksid sellist lahendust kaaluda,» soovitab Jõgeva Õhtulehele antud intervjuus.

Meestega tutvus kunstnikuproua Internetis, kus pakkus tunnihinnaga dominaks ehk käskijannaks olemise teenust, mis seisnes vägivalda ja alandamist sisaldavate seansside korraldamises.

Jõgeva sõnul ei rakenda ta orjade peal ränki jõuvõtteid, kuna mehed ei taha, et kehale jälgi jääks ja naised küsimusi esitama hakkaks.

Praegu Jõgeva orjadelt enam raha ei võta, vaid laseb neil lihtsalt oma kodu koristamas käia – «Kui nad alasti olles kauem ja paremini koristavad, lasku käia,» ei lase loomeinimene end teiste seksuaalsetest eelistustest häirida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles