Linnar Priimäe higised voodistseenid täna õhtul Kanal 2-s

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaader filmist

Täna õhtul kell 23:30 võib Kanal 2 ekraanilt lõpuks ometi vaadata skandaalset lühimängufilmi Linnar Priimäest, kes avastab ootamatult et tema «kuulsus» võib hetkega kaduda.

Tegu on filmiga, mille pressiesilinastusel Elu24 fotograafi poolt tehtud fotod, homoseksi tihkuvatest kaadritest, ajasid harja punaseks nii filmi autoril Maria Avdjuškol, kui ka tema kaasal Kris Taskal. 

Näitlejanna Maria Avdjuško poolt abikaasa Kris Taskale sünnipäevakingiks tehtud filmis «Mis su nimi on?» astuvad üles Edgar Savisaar, Linnar Priimägi, Taavi Eelmaa ja Avdjuško ise.

«See on lugu tuntud inimesest, kelle tuntus võib mingi sündmuse tõttu ühe hetkega hajuda ning nii muutub kangelane lihtsalt «inimeseks vihmamantlis»,» võiks Avdjuško sõnul tema debüüdi ühe lausega kokku võtta.

16. detsembril toimunud esilinastusel rabasid publikut avameelsed homoerootilised stseenid Linnar Priimäe ja Taavi Eelmaa osavõtul. Filmi kuumimad kaadrid leiavad aset homoklubis ja Priimäe voodis higist leemendavate linade vahel.

«Ma näen selles filmis välja inetu nagu kärnkonn!» - Linnari tsitaat Eesti Ekspressis

«Kui oled üle viiekümne mees, peab hakkama trenni tegema. Et kui homostseeni kutsutakse, on kõhulihased ilusti vinks-vonks!» - Eesti Ekspressi peatoimetaja Priit Hõbemäe tsitaat Eesti Ekspressis

«Kui sind Tallinna ülikoolist või linnakantseleist lahti lastakse, Linnar, siis võtad sa selle filmi ja lähed tuurile, kui suvi tuleb!» - Kris Taska lohutab Linnarit Eesti Ekspressis. 

«Hea, et räägivad... » - Maria Avdjuško tsitaat filmi teemal Eesti Ekspressis.

Film on keelatud alla 18-aastastele, kuid soovitatav seksuaalselt rahuldamata publikule!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles