Miks rahvale ei meeldi Erich Krieger?

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erich Krieger
Erich Krieger Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Raadio 2 hommikuprogrammi «Silmad lahti» kuulates selgus kurb tõsiasi - rahvale ei meeldi meie tuntud nalja-ja laulumees

Erich Krieger

.

Kuulajad pidid valima kahe toreda eestikeelse suvelaulu vahel. Nendest ühe, «Suvi on armastus», esitajaks oli Erich Krieger. Rahvale laul meeldis, kuid kuna esitaja oli Krieger, siis kuulajad keeldusid selle poolt hääletamast.

«Laul on lahe, aga kuna Krieger on nõme, siis seda ma ei vali,» oli enamiku hääletajate sapine kommentaar.

Saatejuht Johannes Naan oli taolise rahva suhtumise peale tõsiselt nördinud.

Maris Uusna aga arvas, et rahvas on võib-olla seepärast Kriegeris pettunud, et too kelkis selle nädala Kroonikas, kui kõva filminäitleja ta on.

«Ma olen ju viimasel ajal olnud kõva filmimees ja minu näitlejaanded alles hakkavad avanema,» kiitles mees. Kõva filmirolli all pidas mees silmas ilmselt pisirolli täitmist kultusfilmis «Jan Uuspõld läheb Tartusse».

«Nüüd on mehel soolas aga filmiroll luiskajast kulturisti Marek Kalmuse nulleelarvega projektis, kus Krieger jälle ennast peaks mängima,» valgustas Maris laulumehe tulevikuplaane. «Võib-olla on see Erich Kriegeri austajatele pettumuse valmistanud?»

«Kas Erich Krieger on sellepärast nõme, et tahab ka filminäitleja olla?» küsis selle peale saatejuht Johannes.

Mis arvamusel oled sina Erich Kriegerist?

Kas temast võiks saada äge filminäitleja või peaks ta jääma siiski oma liistude ehk laulmise juurde?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles