Ken Saani roller tekitas NATO-tsoonis ärevust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ken Saan põristab suviti ringi kärtspunase rolleriga
Ken Saan põristab suviti ringi kärtspunase rolleriga Foto: paparatso

Sel ajal, kui kuulus meelelahutussaadete produtsent Ken Saan Elu24 kontoris oma uutest projektidest pajatas, viidi tema pisike punane roller minema. Põhjus lihtne, Maakri tänava piirkond on politseipatrullide poolt sisse piiratud NATO tippkohtumise tõttu ning jalgrataste ja rollerite parkimine suvalistesse kohtadesse rangelt  keelatud.

«Jätsin rolleri Eesti Meedia ukse ette ja kui alla tagasi jõudsin, nägin, kuidas politsei juba rollerit teisaldas,» pajatas Ken. «Õnneks midagi hullemat ei juhtunud, sain nendega kaubale ja viisin oma lapsukese korralikult üle tee asuvasse parklasse,» rõõmustas Ken.

NATO välisministrite tippkohtumine muudab sel nädalal oluliselt nii jalakäijate kui ka autojuhtide, mootor-ja jalgratturite tavapärast liikumist Tallinnas Olümpia hotelli, Swissoteli ning Estonia teatrimaja vahelisel alal.

Politsei teatel on selles piirkonnas liikuvatele inimestele ja juhtidele järgmisel nädalal kõige tähtsam see, et taskus või kotis oleks käepärast isikut tõendav dokument – ID-kaart, pass või autojuhiluba.


Osa Radissoni hotelli, Swissoteli ja Estonia teatri ümbrusest on politsei piiranud metallaedadega, alasse sissepääsemiseks tuleb esitada isikut tõendav dokument.

Jalakäijatele on piiratud alas tehtud läbipääsukohad. Rävala ärikeskusesse (Rävala 5) külastajad saavad hoonesse siseneda turvatelgi kaudu Laikmaa tänaval. Tornimäe ärikeskusesse (Tornimäe 5) on võimalik minna kas turvatelgi kaudu Stockmanni kaubamaja kõrvalt või turvatelgist Maakri ja Tornimäe tänava ristis.

Politsei paneb piiratud alas liikuvatele inimestele südamele, et ühelgi isikul ei ole lubatud kaasas kanda tuli- ega külmrelvi, viiest liitrist suuremaid vedelikukoguseid ega mis tahes muid esemeid, mille otstarvet ei osata põhjendada. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles