Emadepäeva puhul on laulusaates tähtede emad

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muutumatu ilu: Alice Talvik ilmutab end vahel ka avalikkusele – kui mõni endine kolleeg sünnipäeva peab või poeg Artur oma järjekordset filmi esilinastab.
Muutumatu ilu: Alice Talvik ilmutab end vahel ka avalikkusele – kui mõni endine kolleeg sünnipäeva peab või poeg Artur oma järjekordset filmi esilinastab. Foto: Peeter Langovits

Eeloleval pühapäeval, emadepäeva eel, esitavad «Laulud tähtedega» paarid laule emadele.


Saates saavad sõna ka tähtede endi emad, kes on nädalate jooksul oma poegadele telerite ees kaasa elanud.

«Üha raskem on saateid jälgida, kuna süda hakkab järjest enam sees peksma. Ma tõesti tahan, et Tauri soov täituks ning ta saaks toetada lapsi, kes on oma vanemad kaotanud,» rääkis Mall Tallermaa. «Kui Taurile tehti ettepanek saates osalemiseks, helistas ta mulle ühel hilisõhtul, kui isa juba magas, ja ütles, et ema anna nõu, mis sa arvad, mulle tehti selline pakkumine, kas minna või mitte? Vastasin, et tead, kui sa saad endale meeldiva laulupartneri ja naudid seda, siis kindlasti mine, tegemist on ju heategevusliku saatega.»

Pühapäevasest saatest selgub, mille ebatavalisega on Tauri oma ema üllatanud, et talle heameelt valmistada.

Paarikümne aasta pikkuse vaheaja järel näeb taas teleekraanil Arturi ema, Eesti kõigi aegade säravaimat teletähte Alice Talvikut.

Margus Hanson meenutas oma kadunud ema: «Usun, et kui ma nooremas põlves emale mõned hallid juuksekarvad põhjustasin, siis nüüd oleks ta väga rahul. Ema elaks ka saatele väga kaasa, võib-olla liigagi, hoides mulle kindlasti pöialt.»

Nii eeloleva pühapäeva galakontserdist kui 16.mail Pärnu Kontserdimajas toimuvast superfinaalist suurepärase elamuse saamiseks on seda võimalik jälgida kohapeal; piletid on saadaval Piletilevis.

«Laulud tähtedega» jõuab TV3 eetrisse pühapäeval kell 19.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles