Edgar Savisaar: Montoni olümpiamängudeks disainitud jope passiks hästi ka Hundisilmale

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna esitles Monton Sotši 2014 taliolümpiamängude auks loodud rõivakollektsiooni – hundist kui ürgsest väeloomast inspireeritud rõivaid esitlesid noored sportlased ja huskyd Baltika Moelaval.

Kohal oli ka härra linnapea Edgar Savisaar, kes testis hundikarvadest kraega talvejopet, mis passiks suurepäraselt ka Hundisilmal ringi patseerimiseks.

Tõepoolest, kollektsioon, mis ühendab endas Eesti rahvusvärvid ja etnilised mustrid, paistab silma puhta ja selge värvilahenduse poolest ning on loodud mitte ainult olümpiakülas, vaid ka siinsamas talvises Eestis kandmiseks.

Uudsed materjalid ja tehnoloogiad tagavad ühelt poolt kandmismugavuse aga ka hõlpsa hooldatavuse – nt jopede puhul kasutatud silikoontäidis annab suurema soojapidavuse ning võimaldab lühemat kuivamisaega. Väljapeetult mõjuv kollektsioon mängib rahvusvärvidega ja põhjamaiselt minimalistlike lahendustega - valikusse kuuluvad hõbehallid püksid naistele ja meestele, elegantse revääriga must-valged kampsunid, stiliseeritud olümpiamotiividega trikotaaž-särgid, hundi-motiividega valged joped ning etnomustrilised kindad-mütsid-sallid. Läbimõeldud terviku loojateks on Montoni peadisainerid Piret Puppart ja Peeter Rästa.

Vaata, kuidas sobib hundimotiividega jope härra Savisaarele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles