Elina Born laevamuusiku ametist: samal ajal laulda ja tantsida polegi teab mis kerge

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laulu finaali proov
Elina Born
Eesti Laulu finaali proov Elina Born Foto: Jelena Rudi

Superstaarisaates tuntuks saanud laulja Elina Born hakkas tööle laevamuusikuna ja esineb mõnda aega ristluslaeval Victoria I, kus tema ülesanne on jäljendada Amy Winehouse’i, Lady Gagat, Tina Turnerit, Loreeni ja Madonnat.

«Ma ei oska öelda, kas iga muusik peaks seda proovima, aga kes tahab ja kellele selline pakkumine tehakse, võiks vastu võtta,» leiab Born intervjuus Õhtulehele.

Elina kirjeldab ka laevamuusiku väljakutseid: «Samaaegselt laulda ja tantsida polegi teab mis kerge. Eriti kui seda teha enam-vähem igal õhtul.»

Siiski pole Elinal plaani elukutseliseks laevamuusikuks jääda: «Laval kedagi jäljendada, kanda kõiki neid parukad ja riideid, mõelda show ajaks end kellekski teiseks, on väga fun ja uus, kuid see ei ole võrreldav selle emotsiooniga, mida ma saan siis, kui olen laval mina ise,» on Elina kindel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles