Skandaalne Weroli endine juht Erki Aavik suudles tänutäheks Rein Langi kätt

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hiljutisel maailmakuulsa viiuldaja, Nigel Kennedy kontserdil Tallinnas võis ringi patseerimas näha ka maia näoga kultuuriministrit Rein Langi koos kaasaga.

Kontserdi vaheajal oli härra Langil käed jalad tegemist täis, sest ministrit käisid kummardamas ja kättpidi tervitamas paljud tähtsad tegelased. Teiste seas näiteks ka skandaalne Eroli endine juht Erki Aavik, kes kippus suisa härra Langi kätt suudlema. 

Weroli endine juht, Erki Aavik lõi laineid möödunud sügisel, kui saates «Pealtnägija» väideti et ta varastas kunagi endale kuulunud Salzburgi hotellist (endine Peoleo hotell Pärnu mnt.) topiste kollektsiooni.

Kirglik jahimees Aavik väitis toona, et tegu oli siiski puhtalt tema isikliku kaubaga, mida ta on selles hotellis juba aastaid hoiustanud. Kokku olevat tal Salzburgis hoiul 42 eset ning et peale hotelli müüki oli tal õigus need topised kaasa võtta. 

Hotelli juhid lükkasid selle vale ümber kinnitades, et pankrotis Peoleo hotell oli müügis koos kõigi päraldiste ja inventariga. Prokuratuur algatas kevadel kriminaalmenetluse ja Erki Aavik sai kahtlustuse varguse paragrahvi järgi.

Hiljem ilmusid varastatud topised välja luurespetsialist Eerik-Niiles Krossi Kõue mõisas.

Aavik sai aastate eest tuntuks Weroli juhina ja mõisteti möödunud aastal kohtus süüdi muuhulgas omastamises ja usalduse kuritarvitamises. Tema kaasa, Monika Salu minevik sisaldab aga küsitavaid hiigelpreemiaid nii Eesti Loto endise juhina,  kui ka Pirita linnaosa vanemana.

Aga miks ikkagi Weroli endine juht Erki Aavik Rein Langi kätt suudlema kippus, jääb esialgu saladuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles