Leebe Liis Lemsalu: „olen alati soovinud negatiivseid karaktereid kehastada

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leebe Liis Lemsalu: „olen alati soovinud negatiivseid karaktereid kehastada
Leebe Liis Lemsalu: „olen alati soovinud negatiivseid karaktereid kehastada Foto: Youtube

Seni hinge paitava lauluhääle ja imekauni välimusega tuhandeid südameid võlunud Liis Lemsalu on oma imidžžis totaalse kannapöörde teinud ning kehastab nüüd Allan Keaini värske krimipõneviku «Kuidas rikkaks jääda» pahelist naiskangelannat.

«„Ma olen erakordselt positiivselt meelestatud, uus roll tundub väga huvitav ja ma tõesti ootan, kuhu see viib“,» räägib Liis õhinal.

Küsimusele, kas ta kehastaks pigem häid või halbu tüdrukuid, on värske krimikangelanna vastus kiire ja selge: „«Olen alati soovinud just negatiivseid karaktereid kehastada, tunnen, et mul on lihtsam just  raskema iseloomuga inimesi mängida.“»

Liis Lemsalu on uude rolli asetanud kirjanik Allan Keiani värske krimipõnevik «Kuidas rikkaks jääda» avalik esitlus toimub 14. novembril kell 18:00 Solarise Keskuse Apollo raamatupoes. Üritus on avalik ja kõigile tasuta!

Vaata videointervjuud Liis Lemsaluga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles