Hanson tahab finaalsaates lahingut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanja Mihhailova ja Margus Hanson
Tanja Mihhailova ja Margus Hanson Foto: Karli Saul

Margus Hanson (52) on «Laulud tähtedega» finaaliks hästi valmistumas: «Me Tanjaga lähme ikka tugevat lahingut andma!» 

«Oleme Arturiga [Artur Talvik – toim] ühel meelel, et oleme mõlemad äärmiselt üllatunud ja rahul, et meil nii hästi on läinud,» muljetab Hanson Naistelehele üheksa päeva enne finaali, kus tal koos Tanja Mihhailovaga tuleb rinda pista Artur Talviku ja Lenna Kuurmaga.

Tugeva lõpuspurdiga finaali jõudnud Hanson on saanud saate taustajõududelt ka väärt soovituse, – vaadata rohkem Tanja Mihhailovale laulmise ajal otsa -, sest siis omandavat Hansoni nägu uue ilme, arvata võib, et sellise telegeenilisema.

Kui mõni nädal tagasi arutasid inimesed, nagu omaks Talvik tänu oma näitlejaharidusele eelist teiste võistlejate ees, siis, nagu selgub, pole ka Hanson papist poiss. Ülikooliajal mängis ta bassi ansamblis Rentaablus ja esines vahel ka vokalisti rollis. Ka on Hanson saates osalemise ajal paar kilo kehakaalust langetanud, mis lubab oodata head esitust laval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles