Elu24 video: Ott Leplandi üllatas julgete ja abivalmis inimeste rohkus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland
Ott Lepland Foto: Viktor Burkivski

Detsembrikuus jõuab TV3 ja EMT koostöös vaatajateni tänugala «Eestimaa uhkus», et austada lihtsaid inimesi, kelle head ja erilised teod on avalikku tunnustamist väärt. Täna kogunes žürii, et vaadata üle rahva saadetud vihjed ning valida välja kümmekond heategijat, keda oodatakse pidulikule galale. Lisaks Eri Klasile kuuluvad sel aastal «Eestimaa uhkuse» žüriisse Ott Lepland, Elle Kull, Nele-Liis Vaiksoo, Gerd Kanter, Sirje Eesmaa ja Valdo Kalm.

«Mind üllatas see, kui palju on olemas julgeid ja ennastsalgavaid inimesi ja kui palju on olemas inimesi, kes on valmis end ohverdama hädasolijate aitamiseks. Just nende julgete ja abivalmis inimeste rohkus üllatas mind,» tunnistas Lepland.

Oti sõnul üritas ta neid lugusid lugedes ette kujutada iseennast kirjeldatud olukordades.

«Ma pean ausalt ütlema, et ma ei tea, kuidas ma ise nendes ise käituks. Et kas oleks sama kangelaslik,» ütles Ott. «Kõik need lood olid tohutult mõtlemapanevad, mis panid mind ka enda sisse vaatama.»

Vaata Elu24 videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles