Hittsaate «Eesti tippmodell» võistlejad näitasid glamuurset stiili Deja Vu moelaval

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

23. novembril astusid Lounge Deja Vu runway'le populaarse telesaate «Eesti tippmodell» võistlejad trendikal Style Express moeüritusel.

Stiilne Style Express pakkus Anatoli Eini lavastuses Kuldan Luxury ehete kollektsiooni, mida esitlesid kaunid modellisaate saate neiud.

Kuldan Luxury on suurim sertifitseeritud briljantide müügiga tegelev ettevõte Baltikumis ja parimate hindadega Euroopas.

Kuldan Luxury näitas sellel õhtul üle maailma tuntud juveelibrände nagu Nina Ricci, Misaki ja Cacharel. Kuldan Luxury juveelikauplused asuvad Tallinnas Ülemiste Keskuses, Viru Keskuses ja Rocca Al Mare Keskuses.

Modellid muutsid veelgi kaunimaks Glow Make Upi särav meik ning pilkupüüdvad soengud tippjuuksur Denis Kovalenko ja Make Your ID salongi poolt. Uusimad ja kaunimad olid kingad Bata poolt ning lava täitsid võrratud lilled Masha lillekaupluselt.

Lounge Deja Vu oli täitunud kaunite külaliste ja stiiliarmastajatega, kes nautisid moe-show'd ja head seltskonda, kuid ega ükski üritus ei möödu ilma suurejoonelise pidutsemiseta.

Pidu kogus hoogu läbi kahe korruse, kus pidutseti kuni DJ-l jaksu jätkus ja tuled varahommikul põlema pandi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles