Koit Toome rasked ajad: 90ndate lõpus ei teadnud ma, mida oma noore eluga peale hakata

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» kuues saade, Koit Toome
«Su nägu kõlab tuttavalt» kuues saade, Koit Toome Foto: TV3

Kui publikule tundub 18-aastat Eesti lavalaudadel olnud Koit Toome alati särasilmne, edukas ja rõõmsameelne artist, siis tegelikult on tema elus ka raskemaid aegu olnud.

«Kindlasti raske aeg oli 1990. aastate lõpus. Ühel hetkel sai bänditegemine läbi ja ma ei teadnudki, et mida ma oma noore eluga peale hakkan,» rääkis 34-aastane Koit ETV saates «Pealtnägija», vahendab Menu.

Kõige hullem tagasilöök tabas teda aga 2000. aastate keskel, kui ta sattus Saksamaale tuurile ja oli neli aastat Eestist ära: «Kui ma tulin Saksamaalt tagasi, siis mul oli ikka väga raske. Selleks hetkeks ei mäletanud enam mitte keegi, et selline laulja Eesti Vabariigis ka veel on nagu Koit Toome.»

Mees tunnistas, et tal oli mitu aastat loominguline kriis: «Ma ei läinud isegi oma pilli ja stuudionurga poole, ma ei tahtnud oma pilli kätte ka võtta. Selline tüdimus ja väsimus oli.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles