Test vaid naistele: oled sa kartul või apelsin?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaisa Selde testib end
Kaisa Selde testib end Foto: TV3

Juba esmaspäeval alustab TV3s uus kodumaine sari «Kartulid ja apelsinid», millest inspireeritult saavad kõik naised end testida.

Testimiseks ootab vaid naisi sarja peategelane Vivian Volkonski (Elisabet Reinsalu) oma kabinetis, kuhu pääseb vastuvõtule aadressil: vivian.ee

Just Vivian on psühholoog, kes väidab, et naised jagunevad üldjoontes kaheks – kartuliteks ja apelsinideks ning sellel lihtsal tõdemusel põhineb omakorda kõik muu. Vivianist ning tema vastuvõtul oma salajasi probleeme paljastavatest naistest jutustabki uus sari «Kartulid ja apelsinid», kus lisaks Elisabet Reinsalule teevad kaasa paljud meie armastatud näitlejad - Kaie Mihkelson, Egon Nuter, Kersti Tombak, Kaisa Selde, Aarne Soro jt. Viviani klientidena säravad rollides Viire Valdma, Ene Järvis, Marika Korolev, Karin Rask, Ireen Kennik jpt. Ühe võtmetegelasena näevad vaatajad ka lauljat Lauri Liivi.

Ühtlasi saab lähinädalatel külastada sarjast inspireeritud kohtumispaika Tallinna Kaubamaja Naistemaailma Amps kohvikus. Kuni 15. detsembrini on avatud stiilselt mõnus kohake, kuhu oodatakse kõiki tõelisi naisi kohvitama, apelsinist ja kartulist inspireeritud päevapakkumisi ja üllatusi nautima ning loomulikult end kohapeal testima. Sarja esitlusel kohvikus tunnistasid näitlejad, et nautisid tööd väga ja ootavad avaosa suure põnevusega.

«Kartulid ja apelsinid» alustab TV3s esmaspäeval, 9. detsembril kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles