«Väike maja preerias» täht paljastas enda lapsepõlve kohta hirmsa saladuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alison Arngrim sarjas «Väike maja preerias»
Alison Arngrim sarjas «Väike maja preerias» Foto: NBC

Näitlejanna Alison Arngrim, kes kehastas legendaarses sarjas «Väike maja preerias» kiuslikku tüdrukut Nellie Olesoni, avalikustas saates «Oprah: Where Are They Now?» oma lapsepõlve kohta jubeda saladuse.

Arngrim oli 12-aastane, kui ta hittsarjas osa sai, vahendab Huffington Post. Tema tegelaskuju oli tuntud oma julguse ja häbematuse poolest, kuid väljaspool võtteplatsi varjas näitlejanna valusat saladust.

Naine rääkis «Oprah: Where Are They Now?» hiljutises episoodis, et teda kasutati seksuaalselt ära.

«Mängisin tüdrukut, keda kõik kartsid, ja see oli hea. Mulle maksti, et mängiksin inimest, kes röögib, karjub, loobib asju ja elab viha välja ning teda ei huvita, kes seda näeb. Ta näitab enda kõige halvemaid külgi, teeb koledaid nägusid ega hooli sellest, kui hirmus ta välja näeb. See oli ülimalt teraapiline,» rääkis näitlejanna.

Arngrim ütles, et sugulane hakkas teda seksuaalselt kuritarvitama siis, kui ta oli kuueaastane. See kestis kokku kolm aastat.

«Lugesin kuskilt, et keskmine aeg, mil inimene hakkab oma seksuaalsest kuritarvitamisest rääkima, on umbes 14 aastat pärast intsidenti. Olin varajastes kahekümnendates, kui sellest rääkisin ja teraapiasse läksin. Nii et olin täpselt graafikus,» sõnas ta.

Kuna ta oli nii noor, ei rääkinud Argrim kellelegi, mis temaga toimus.

«Ma ei mõistnud päris hästi, mida minuga tehakse, mida ma peaksin kellelegi rääkima. Kui veidi vanemaks sain ja mõistsin, mis toimub, ütlesin otse välja: «Ei, ma ei tee seda enam.» Hämmastav, aga siis see lõppes,» meenutas naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles