Triin Tulev: olen näinud diskoreid Eestist ja mujalt, kes joovad enne esinemist liitri viina

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Tulev
Triin Tulev Foto: Erakogu

Diskorist kaunitar Triin Tulev eelistab jõulud veeta pigem perega, aga ega jõulud ja aastavahetus ei möödu päris ilma esinemisteta.

Triin räägib Elu24-le, et tema jõulud on traditsioonilised: «Teeme koos süüa, küpsetame piparkooke, laulame klaveri ääres ema saatel jõululaule ja kindlasti tuleb ka jõuluvana külla.»

Mida aga tähendavad jõulud Triinu kui diskori jaoks? Kas on ka tööd vaja teha?

«21. detsembril mängin plaate üritusel Lätis klubis EGO. Graafik on tihe, kuid jõulupühad jätan ikka pere jaoks. Loodan, saab ka kelgutama ja uisutama minna,» räägib Triin, et päris tööta jõulud ei möödu.

Ka aastavahetus ei möödu tööta: «Mõtlesin küll, et ehk see aasta lõbutsen sõpradega ja tööd ei tee, kuid läks nagu ikka – mängin aastavahetusel Haapsalus plaate! Õnneks seda koos hea sõbranna DJ Diana D-ga sellises toredas kohas nagu Haapsalu Vana kino.»

Kui lähedal aga on diskoriamet sellele, et ka ise peol jooma ja pidutsema hakata?

«Olen näinud DJ-sid Eestist ja mujalt, kes joovad enne esinemist liitri viina. Närveerivad vist. Ise eelistan paari kokteili ja palju sidrunivett laval,» räägib Triin Tulev, et tema eelistab pidudel siiski piiri pidada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles