Ott Leplandi kuumad suudlused kauni blondiiniga

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Samal ajal kui Tipp ja Täpp lounge Butterflys möödunud aasta viimastel päevadel oma fotonäitust avasid, õhtustas samas lokaalis kauni blondiiniga ka meie hõbehääl Ott Lepland.


Samal ajal, kui Ott baarileti ääres jooke tellis, uuris Elu24 tema kaaslannalt, mis oli noored romantilisele õhtusöögile toonud.

Oti blond silmarõõm, Alina Panova töötab nimelt meigikunstnikuna Tallinna City Spa`s ja tema sõnul seob neid Otiga vaid tööalane suhe. Jäime esialgu kaunitari juttu uskuma, sest loomulikult vajab nii kõrge lennuga staar nagu Ott kindlasti ka oma isiklikku jumestuskunstnikku nii päeval, kui ööl ja nii tööl, kui ka puhkehetkel.

Pärast meie loo ilmumist laekus aga Elu24 toimetusse rida fotosid ja kuum videolõik, kus Ott ja Alina ei suuda meeleoluka õhtu edenedes oma tundeid vaka all hoida ja lahti läheb metsik suudluste ralli.

Vaata fotosid ja videot ning otsusta ise, kas nii käituvad sõbrad või armunud tuvikesed!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles