Tipp ähvardab Strippar-Marcot Twitteris relvaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tipp ähvardab Twitteris Strippar-Marco tappa
Tipp ähvardab Twitteris Strippar-Marco tappa Foto: Lugejapilt

Staarfotograaf Meelis Tomson aka Tipp aka Bussi-Meelis soovitab Twitteri vahendusel tappa Strippar-Marco. Tuleb välja, et telefonivargus on kõigest algus...

«Nii loll inimene nagu Strippar-Marco tuleks avalikest ja lugupeetud üritustest väga kaugele hoida! Vajadusel kasutada relva!» piiksub Tipp Twitteris.

See pole Meelis Tomsonil aka Tipil esimene kord avalike elu tegelaste suunas tuld ja tõrva pritsida:

- Tunda on et Mart Laar elas üle insuldi- tunda on! Upitab nüüd end taas surnud inimese arvelt orbiidile. Idioot!!!!

- Mõned inimesed on ikka nii lollid,et karju appi. Ja ega sellest karjumisest midagi ei juhtu ja targemaks nad sellest ei saa. PALJU ÕNNE!

- Sattusin siis täna kogemata vaatama Winnie Puhhi videot "Peegelpõrand". Ütleme nii, et oli päris labane. Aga labasus müüb. Edu maakatele!

- z-klassi staaridega lennukis. Mul oli téna au viibida yhes lennukis Nikolai Stelmahhi ja Lisette Kampusega. Uhke värk!

- Kas sa Ansip oled IDIOOT või jaa? Häbi sinusuguse lamba pärast!

- Nii loll inimene nagu Strippar-Marco tuleks avalikest ja lugupeetud üritustest väga kaugele hoida! Vajadusel kasutada relva!

Jõudu Tipp ja Täpp ka edaspidiseks!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles