Osolin: Eurovisiooni tänavune tase on mage

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olav Osolin
Olav Osolin Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Tänavune Eurovisiooni lauluvõistlus on üle pika aja üks nõrgemaid, leiab võistulõõritamist aastaid jälginud reklaamiärimees Olav Osolin.

«Olen kõik lood ära kuulanud ja valikut on publikul raske teha mitte ainult sellepärast, et «kompott» on väga eriskummaline, erilisi frukte on välja ilmunud, vaid ka sellepärast, et laulud ühtlaselt kehva tasemega,» rääkis Osolin Vikerraadio hommikuprogrammis.

Tänavuse Eurovisiooni nõrkustena tõi Osolin välja, et ei ole eriti uusi säravaid talente, ei ole väga meeldejäävaid meloodiaid ega ole ka erilisi meeldejäävaid stiile. «Selles mõttes on tase kindlasti päris mage.»

Eesti esindaja Malcolm Lincolni jäämine finaali ukse taha reklaamimeest ei üllatanud. «Ma oleks olnud väga rõõmsasti üllatunud, kui nad oleksid jõudnud finaali,» nentis ta.

Kuigi Osolin hindab Malcolm Lincolni seni tehtud muusikat väga heaks ja solisti Robin Juhkentali väga andekaks, jäi Eesti ansambli esinemise visuaalne pool tema hinnangul eile õhtul võrreldes varem nähtuga nõrgaks. «Laul oli selle lava jaoks natuke sobimatu,» analüüsis Osolin Malcolm Lincolni ebaedu põhjuseid.

Eile toimunud poolfinaalist pääsesid edasi laupäevasele lõppvõistlusele Bosnia ja Hertsegoviina, Moldova, Venemaa, Kreeka, Portugal, Valgevene, Serbia, Belgia, Albaania ja Island. Teine poolfinaal toimub neljapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles