Võida «Prince of Persia» videomäng ja muudki nänni!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prince of Persia: The Forgotten Sands
Prince of Persia: The Forgotten Sands Foto: Ubisoft

Reedest saadik linastub meie kinodes klassikalise arvutimängu «Prince of Persia» järgi tehtud samanimeline film.


Film «Pärsia prints: Ajaliiv» muide kogus Forum Cinemas kinodes esimesel linastusnädalal peaaegu 7000 vaatajat ja läks tabelit juhtima. Nojah, eks me ole neid videomängude järgi tehtud filme ennegi näinud… Unustamatu Uwe Bölli toodang näiteks.

Pärsia Printsi filmi pole meelelahutustoimetus veel vaadanud ja seetõttu hoidub hinnangutest. Aga seevastu on aastate jooksul mängitud (jah, päris esimestest alates) «Prince of Persia» mänge ja need kuuluvad enamasti videomängude kullafondi.

Seoses sellega lähebki loosi (mängude maaletooja Gamestar toel) üks «Prince of Persia: The Forgotten Sands» mäng, T-särk ja plakat. Kuna mäng on välja lastud mitmele platvormile, saab võitja valida, kas ta soovib PC, PS3 või Xbox 360 versiooni.

Mida võitmiseks teha? Elu24 küsib: mitu «Prince of Persia» osa on üldse aegade jooksul ilmunud (ja mitut sa ise oled mänginud)? Saada meile meil märgusõnaga PRINCE ja lisa vastusele oma nimi ja telefoninumber. Mäng kestab reedeni ja võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles