Telekanal Seitse jõudis kasumisse!

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telekanali Seitse logo.
Telekanali Seitse logo. Foto: www.seitse.tv

Muusikakanalit SEITSE edastav Telekanal Seitse OÜ jõudis mullu esmakordselt kasumisse.

Peamiste põhjustena kasumi saavutamises märgib ettevõtte juhtkond müügimahtude suurenemise ja kulubaasi vähendamise eelmisel aastal. 2006.aasta lõpus tegevus alustanud firma on varasemalt olnud kahjumis.  2009.aasta kasumiks kujunes 20 920 krooni, käesoleva aasta müügimahtusid vaadates oodatakse selle kümnekordset suurenemist.

Telekanal SEITSE on alates 1.juulist eetris uue ringhäälinguloa alusel. Kultuuriministri käskkirjaga anti 17.juunil kanalit opereerivale Telekanal Seitse OÜ-le litsents programmi edastamiseks järgneval viiel aastal.

Telekanal SEITSE on kodumaine muusikakanal väljaarenenud muusikamaitsega inimestele vanuses 25-45. Kanali hüüdlauseks on «mõnusad vanad hitid», millest lähtuvalt on eetris pigem ajas end tõestanud videod. Lisaks muusikale on hommikuti programmis väga populaarsed Jänku-Jussi multifilmid ja uudised.

Telekanal SEITSE levib üle Eesti maapealse digilevi ZUUMtv paketis, Elion digi-tv’s, Starmani ja STV võrkudes ning paljudes kohalikes kaabelvõrkudes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles