Diana Klas pole leidnud Härra Õiget

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diana Klas
Diana Klas Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Näitlejanna ja lauljanna Diana Klas tunnistas, et ta pole leidnud Härra Õiget.

Klasi sõnul on see vist saatus ja ta on otsingutest loobunud, kirjutab Just!

Naise sõnul pole ta uhke selle üle, et tal meest pole.

«Mina neljakümnesena ei saa küll väita, et oleksin uhke selle üle, et ma üksinda olen. Need ajad on elust möödas, kus võisin bravuurikalt endale vastu rinda  taguda ja ärbelda, et mulle meeldibki üksi olla,» ütles Klas.

Diana Klasi vanem poeg, 16-aastane Andry hakkab täisikka jõudma ja staaril on enda sõnul tekkinud hirm üksijäämise ees.

«Kunagi saabub see aeg, kus lapsed rändavad oma rada ja vanemaid enam pole. See hirm on just viimastel aastatel minu ellu tulnud,» nentis näitlejanna.

Diana Klasi Vanemuise-aegne kolleeg Peeter Volkonski ütles talle, et näitlejanna on kogu aeg valede meestega maganud ja sellepärast ta üksi ongi.

Klas lisas, et Volkonskil võib isegi õigus olla.

«Mu elus on olnud valed partnerid. Valed minu jaoks, sest kellegi teise jaoks on nad kindlasti õiged. Kooselu pole ma praktiliselt tunda saanudki,» ütles Klas.

Väga lühikest aega on Diana Klas koos elanud ainult oma ainsa seadusliku abikaasa Toomase, poeg Andry isaga ja see juhtus 16 aastat tagasi.

Pärast seda pole ta mitte ühegi mehega leibu ühte kappi pannud.

«Nii, et tegelikult polegi mul ettekujutust, mis asi kooselu on. Võib-olla ei meeldikski see mulle nii väga,» ütles Klas.

Diana Klasi kõik kolm last Andry, Gregory ja Anna on tõmmud.

«Nende isad on erinevad. Kuigi üks ühine nimetaja neil siiski on – nad on heledad. Lapsed on täiesti minu lapsed – minu tume geen lööb läbi, ükskõik, kellega nad saadud on,» lisas Klas.

Naine lisas, et tema meheideaaliks on Itaalia kirelaulikud või Prantsuse musketäri D`Artagnani kehastanud Vene näitleja Mihhail Bojarski.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles