FIBITi moeturg toob kokku disainiparemike kollektsioonid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TeaBag
TeaBag Foto: Fibit

1.–2.  oktoobrini  toimub  Viru  Keskuse teisel korrusel FIBITi moe- ja disainiturg,  kus  müüvad  oma  rõiva-  ja aksessuaariloomingut tunnustatud Eesti ja Läti disainerid.


Kohalikest moekunstnikest on esindatud MAKI,  Liina Stein, Tallinn Dolls, Helen Valk ja välisdisaineritest Zanete Auzina, Mijen Familiy Look ning PAVILION. FIBITi  moeturu eestvedaja Mari Martini sõnul on FIBITi moe- ja disainiturg kõigile moehuvilistele ainulaadne võimalus uudistada ja soetada omanäoliste disainerite  rariteetseid  tooteid.  

«Kuna moeturul esindavad oma loomingut kõik  disainerid  ise,  siis  on  kohapeal  ühtlasi hea võimalus autoritega tutvuda,  küsida stiilinõu ja miks mitte huvi korral tellida moekunstnikelt ka  üks  sügistrendi rätsepatöö,» lausus Martin. Ta lisas, et esimest korda on  FIBITi  moeturul  Tallinnas esindatud ka Läti disainerid, kelle töid on huvilistel kindlasti põnev uudistada.

FIBITi  moe-  ja  disainiturul  on  seekord oma kollektsioonidega esindatud Eesti  disaineritest  Anna Axonova, Diana Kuves, MAKI, Liina Stein, Merilin Pärn,  Kadri  Tulev,  Tallinn  Dolls, Helen Valk, Margit Salk, NYMF - Triin Kärblane, Kristel Kuslapuu, Preili Pipar, Namarie, KOTA, UMA disain, TeaBag ning Green Est. Välisdisaineritest on rõiva- ja aksessuaariloominguga kohal Zanete Auzina, Mijen Family Look ja PAVILION Lätist ning LUMI Soomest.

FIBITi moe- ja disainiturg toimub Viru Keskuse teisel korrusel 1. oktoobril kell 14:00 – 20:00 ja 2. oktoobril kell 12:00 – 22:00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles