Tanel Padarit asendab Hendrik Sal-Saller

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hendrik Sal-Saller
Hendrik Sal-Saller Foto: Karli Saul

Sel nädalal paneb raadiojaamas Sky Plus end «Soome Uudiste» saatejuhina proovile muusik ja ansambel Smilersi eestvedaja Hendrik Sal-Saller, kes asendab puhkuse ajal rokkar Tanel Padarit.


Nii nagu ka Tanel Padaril, on Hendrikul pikaajaline kogemus Soome meelelahutusmaailmas, lisaks on elanud Hendrik Sal-Saller pikka aega Soomes ning tunneb suurepäraselt sealset muusikaturgu.
Soome Uudistes püüab Hendrik Sal-Saller koos shoppingu alal musta vööd omava noore moeprojektide eestvedaja Mari Martiniga üles leida Helsingi parimad ostukohad. Mari Martin on parasjagu Helsingi rõivaturgu vallutamas kaubamärgiga ReUse RePublic ning jagab lahkelt shopping´uvihjeid põnevamatest rõivabrändidest.

«Soome Uudised» on eetris kolmapäeva hommikuti kell 8.50 Sky Plusis, kordusena õhtul kell 17.50. Saated on järelkuulatavad veebilehel siit või siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles