«Ärapanija» avalikustas, kuidas otsustatakse tantsusaate väljalangeja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärapanija
Ärapanija Foto: Kanal 2

Seekordses Kanal 2 huumorisaates «Ärapanija» avalikustasid Mart Juur ja Peeter Oja, kuidas saates «Tantsud tähtedega» tegelikult väljalangeja otsustatakse.

Sel hooajal esimesena kingad varna riputanud Tarmo Kruusimäe kuulutas Õhtulehe vahendusel, et teab, kuidas asjad šõubisnesis käivad: «Ega siis otsust, kes välja langeb, ei tee žürii ega publik. Neid otsuseid tehakse seal, kus neid tehakse!»

Rida on väga lihtne: kohtunik Merle Klandorf, tema abikaasa Kalle Klandorf (endine miilits, punkarite kõige vihasem vaenlane), kes on praegu Lasnamäe linnaosa kõrge juht ja keskerakondlane ja Savisaare sõber, ja Savisaar, kes on vürst Trubetsky alluv. Trubetsky on teatavasti punkarite opositsioonilise keskuse juht.

Kui Trubetsky kuulis, et Kojamees läheb tantsusaatesse, tegi ta kiire kõne Savisaarele ja ütles: «Eedik, sinu asi on nüüd teha nii, et Kojamees sellest saatest edasi ei pääseks.»

Savisaar lõi kulpi ja helistas Klandorfile, kes ütles oma naisele ja sealt juba läks asi edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles