Katrin Kuldma luksuslikest materjalidest rahulik stiil

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Moedisaini Liidu poolt ellu kutsutud ja kolmandat korda toimuv Tallinna moenädal - Tallinn Fashion Week  toob sel nädalal Sõpruse kino lavale Eesti moeloojad, kes oskavad unistused kangasse valada.

Kinos Sõprus esitles neljapäeva õhtul oma kollektsiooni moedisainer Katrin Kuldma.
 

Kaubamaja loovjuht ja Kuldnõela žüriiliige Kristina Herodes:

Luksuslikest materjalidest rahulik stiil, mille austajate rohkust kinnitas puupüsti täis saal. Klassikat oli mõõdukalt timmitud südamlike kudumite, Muhu mustrite, toon-toonis tikandite, väheste valitud kaunistustega.

Oskuslikult timmitud hallide harmoonia veenis, et värvitutes värvides võib olla hoopis rohkem elujõudu, kui karta oskaks. Põhjamaine, küps, vaoshoitud moekunst, mis kahtlemata tõstab aupaklikult esile kandja enda oma rõivaste sees.

Pärlid - puritaanlikult puhas ja salakavalalt võrgutav must lukuga printsessimantel  ja vapustava seljadisainiga mitte just väga väike, aga tapvalt seksikas must kleit on asjad, mis oma ausas ihaldusväärsuses saali kuuldavalt kahisema panid.

 

Anne & Stiili moe- ja ilutoimetaja Ester Kannelmäe:

Katrin Kuldma kollektsioon oli kvaliteedi poolest ülimalt veenev. Katrinil on nii kindel käekiri, et oleks patt tema kollektsiooni esteetika analüüsimisse langeda.

Katrini puhul ei pääse ei üle ega ümber kangaste kõrgest kvaliteedist - rõivaste tõeline väärtus saab ilmseks alles neid käega paitades. Ülimalt veenvalt mõjusid Katrini meesteülikonnad. Vaevalt et keegi teine peale tema suudab hetkel nii kõrget taset pakkuda.

Vaata pildigaleriid! Kuidas Sulle meeldib Katrin Kuldma looming?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles