Savisaarte abielu hävitas Vilja solvumine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskfraktsiooni jõulukingi järgi tuli Vilja Savisaar.
Keskfraktsiooni jõulukingi järgi tuli Vilja Savisaar. Foto: Peeter Langovits

Täna õhtul kell 21 uurivad kaksikõed Elo Mõttus-Leppik ja Katrin Tibar oma erisaates Avameelselt abielust, mida tähendab tänapäeval kahe armastaja liit – kas see võiks olla pigem ametlik või mitte.


Mis muutis Vilja ja Edgar Savisaare kooselu jätkamise võimatuks? Miks ei ole Inga Alliku elukaaslane Toomas Lunge ikka veel tema kätt palunud? Mida loodab uuelt abielult Kati Murutar? Miks eelistab Andres Peets vabaabielu?

Suhted, petmine, armumise keemia, abielu versus vabaabielu - kõik see on tänaõhtuse saate teemaks, lubab saatejuht Elo-Mõttus.

Saates öeldakse ka otsekoheselt välja seisukohti, mille osas tavaliselt vaikitakse, kas siis kellegi mugavuse huvides või ühiskondliku surve tõttu. 

Vilja savisaar-Toomast: Kui naised läevad lahku või kui naisel tekib mehe kõrval mõni teine suhe, siis ollakse kohe kurjad. Aga Eestis ei pane ju meeste kõrvalsuheteid keegi pahaks. No räägitakse võib-olla ainult natuke ja ongi kõik. 

Aga kui ükskord on sind siiski alandatud ja solvatud, siis andeks saab anda, aga ega see pole enam päris see suhe...

Mulle on isegi kommentaariumites öeldud, et noh, mis see siis nüüd on..., kannatand ära..., mis siis nüüd ikka...

Kui raske oli viljal abielust väljuda? Seda eriti ühiskonna kriitilise pilgu all. Vilja soovitab olla alati igas olukorras julge ja enda suhtes aus.

Vilja: Kahtlemata see nõuab julgust. Aga elamine üldse nõuab ju julgust. Ja kui sa ei püüa ja ei võitle enda elu eest, siis sa ei jõuagi kuhugi.

Avameelselt abielust täna kl. 21:00 Kanal 2s

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles